Sagt och tyckt…

På den här sidan hittar du omdömen och recensioner från tidigare kunder som anlitat Fredrik Bauer för effektiva möten med aktiva deltagare.

…om föreläsningar och utbildningar:

Strukturerad och lättsam utbildning med en blandning av föreläsning och egna övningar. Tiden gick alldeles för fort!

Anna Stackling, kommunikationschef Kumla Bostäder AB

Fredrik går genom rutan. Proffsig och engagerande!

Karin Bagge, Regional utveckling, Storstockholm

Fredrik presterar över en redan hög förväntan!

Gabriella Granditsky, avdelningschef affärsutveckling AB Familjebostäder

Inspirerande och pedagogiskt upplagt.

Jenny Sörby, kommunikationschef, Myndigheten för yrkeshögskolan

Fredrik gav genom sin inspirationsföreläsning om möten inte bara nya insikter, igenkänning och skratt utan även möjlighet till direkt praktik. Såg under dagarna efteråt flera små knep som direkt testades. Något som står ut bland de talare vi bjudit in de senaste åren.

Bernhard Zacco, Influence AB

Med en excellent yrkeskunskap och genuint intresse för de mekanismer som styr vårt mötesbeteende levererade Fredrik en coachande föreläsning som gav ny kunskap. Fredrik iscensatte en superproffsig interaktion som också gjorde att vi fick reflektera och ta in kunskap från varandra. Boka Fredrik, och du tjänar mångfalt tillbaka på bättre möten!

Lennart Paulsson, P & P Meetings

…om Fredrik som Mötes-PT:

Jag kan varmt rekommendera Fredrik som coach och bollplank inför eget arrangemang. Med hjälp av Fredriks skarpa feedback på programförslaget så lyftes dagen ytterligare en nivå. Tack vare förbättringsförslag och konkreta övningar gav träffen större nytta för deltagarna.

Gabriella Castegren, energiexpert, Sveriges Allmännytta

Jag tycker att det var mycket bra att jag fick reflektera över mina utmaningar som mötesledare. Och det bästa var att alla dessa utmaningar hade konkreta lösningar för att hantera.

Helen Magnusson, energiexpert Installatörsföretagen

…om Fredrik som moderator och programledare:

Fredrik har de egenskaper jag uppskattar hos en moderator. Först och främst strukturerad och proffsig med goda förberedelser. Sen är Fredrik också personlig och nyfiken med glimten i ögat- vilket får både talare och deltagare att känna sig sedda och trygga. Han är bra på att skapa delaktighet och interaktivitet på de helt digitala event som jag bokat Fredrik för.

Therese Silvander, projektledare för REDI – Resfria digitala möten i offentlig sektor, Energikontoren Sverige

Fredrik hjälper oss som projektledare och moderator för vår webbinarserie för digitalt byggande. Noggrann, lyhörd och alltid väl påläst, gör att jobbet löper smidigt och effektivt.

Erik Kalmaru, Kommunikationsansvarig Svensk Byggtjänst

Det är ett nöje att arbeta med Fredrik som projektledare och moderator för både digitala och fysiska event. Under planeringen är Fredrik en otroligt bra mötesledare och projektledare, ser till att vi håller tider utan att det känns stressigt eller inte hinner allt. Proffsig moderator, känner mig väldigt trygg när Fredrik har den rollen!

Kristina Gabrielii, programchef Smart Built Environment

Fredrik är både lätt att samarbeta med och väldigt kompetent. Vill du ha ett lyckat event så rekommenderar jag starkt att du bokar honom.

Anna Treschow, projektledare Konferens & Utbildning, Sveriges Allmännytta

Fredrik slog mig med häpnad i sin roll som moderator. Med sina kärnfullt formulerade inhopp som mötes- och samtalsledare lyckades han skapa både värme, energi och ett konstruktivt driv under konferensen. Seriöst och sakligt, men samtidigt med humor och stor närvaro. Mycket imponerande!

David Ståhlberg, digital rådgivare, författare och tidigare chef på Google

Att leda och moderera grupper, från några få upp till flera hundra, kräver att man är receptiv och exekutiv. Fredrik är en talang och besitter dessa egenskaper, dessutom har han förmågan att skapa ett inkluderande samtalsklimat. I de arrangemang jag har tagit hjälp av Fredrik har vi kunnat fokusera på innehåll, medan Fredrik mantlar genomförandet och lyfter oss den sista nivån, så att deltagarna känner att de prioriterade sin tid rätt.

Jonas Högset, chef Fastighet & Boende, SABO

Vi har anlitat Fredrik som moderator på flera av våra arrangemang och rekommenderar honom varmt eftersom han är en mycket skicklig retoriker, påläst och kunnig om alla talare och väldigt bra på att möta publiken.

Anna Kreissl, Kompetenstillväxt

…om Fredrik som mötesledare/facilitator:

Fredrik är en väldigt duktig workshopledare. Han är väl förberedd, skapar en god stämning, ett kreativt klimat och ser till att nå förväntat resultat. Skulle absolut rekommendera honom!

Sanna Sparr Olivier, Agima Management

Som beställare känner jag mig trygg när Fredrik leder möten (som moderator, workshops, strategidagar etc.). Vi har en väldigt bra dialog innan genomförandet och Fredrik planerar alltid noga i nära samråd med mig. Jag vet att vi kommer få konkreta resultat och väldigt nöjda deltagare. Fredrik har alltid en hög energinivå och glimten i ögat. Det gör att vi kommer framåt i processerna på ett effektivt sätt. Ett par exempel är när Fredrik ledde oss fram till det som skulle bli Allmännyttans klimatinitiativ och det som skulle bli Klimatdialogen (inom Prisdialogen). Jag kan varmt rekommendera Fredrik!

Therese Rydstedt, Sveriges Allmännytta

Jag hade stött ihop med Fredrik vid olika stora konferenser och blev imponerad hans framställan som moderator. Testade Fredrik för en mindre grupp i min egen organisation och Fredrik slog mina förväntningar för den konferensen. Fantastisk arrangerat, alla deltagarna kände sig involverade och det var ett stort engagemang i gruppen. Jag kan varmt rekommendera Fredrik som moderator i stora och små möten.

Mats Tryselius, Chef Nybyggnation och projekt Botkyrkabyggen

Med stort engagemang och inlevelse ledde Fredrik oss igenom vår workshop. Bara positiva omdömen av samtliga medarbetare.

Britt-Inger Wallin, Alingsåshem

Vi hade en bra strategidag för all personal om vårt klimatarbetet med Fredrik Bauer. Han är bra på att göra frågan förståelig för alla och få alla delaktiga. Under workshopen med Fredrik uppnådde vi faktiskt bättre resultat i än vad jag hade hoppas på – alla var delaktiga och kom med goda idéer! Fredrik är bra, tydligt och lättsam som facilitator.

Lotta Björklund, VD, Mitthem AB

Jag har anlitat Fredrik som mötesledare för olika workshops. Han är så bra på att avbryta på ett trevligt sätt så att vi kommer vidare i diskussionerna. Fredrik har ett otroligt strukturerat arbetssätt som alltid slutar med att man får en bra av det som kommit fram på mötet.

Patrizia Finessi, miljöexpert Sveriges Allmännytta

…om projektledning:

Fredrik har mycket god förmåga i att guida och processleda grupper. Effektiva möten handlar om människor och hur grupper fungerar, vilket Fredrik har god kunskap om. Vi är mycket nöjda över vårt samarbete och har blivit stärkta i att utveckla våra mötesformer!

Malin Lagervall, planeringschef, Umeå kommun

Jag har haft förmånen att jobbat tillsammans med Fredrik i ett för byggbranschen mycket viktigt innovationsprojekt. Jag uppskattar både Fredrik som den härliga och positiva person han är och gillar verkligen hans sätt att leda möten och driva processen framåt på ett tydligt och inkluderande sätt. Att hålla tiden och få fram konkreta slutsatser är viktigt, det tycker jag Fredrik lyckas med. Jag har även haft nöjet att deltaga som talare på event där Fredrik är moderator. Så jag säger som reklamen, ”det känns tryggt” även för en gammal räv som jag själv när han är där och styr och ställer så att det blir ett kanonevent för alla både talare och åhörare.

Lotta Wibeck, Digitalization Program Lead, Skanska Sverige

Vi har anlitat Fredrik Bauer som projekt-, process och mötesledare i flera sammanhang. Med ett tydligt fokus på syfte och mål ser han till att driva på arbetet i rätt riktning och tempo. Fredrik är noga med detaljer, håller utlovade deadlines och ser hela tiden nya lösningar.

Hampus Rosenqvist, affärsutvecklare TPO