Anlita en producent för webinar, hybridmöte eller konferens

Ställer ni om en traditionell konferens, kick-off eller kundevent till ett digitalt genomförande? Anlita en professionell producent för ditt webinar, hybridmöte eller konferens så slipper du tänka på allt och samtidigt undviker du alla vanliga misstag!

Fredrik Bauer hjälper dig med det ni behöver tillsammans med era ordinarie samarbetsparter eller sitt egna stora och kunniga nätverk. Exempel på tidigare uppdrag:

  • Kreativ producent: Intern kick-off på distans för 90 medarbetare i Sverige och USA
  • Producent: Årlig öppen konferens ställdes om till digitalt webinar
  • Coach och stöd i planering: Internationellt digitalt kund-event
  • Producent: Endagskonferens ställdes om till tre livesända webbinarier

Producent som skapar framgång – digitalt, fysiskt eller hybrid

Oavsett uppdrag börjar vi med att tydliggöra ert syfte, mål och övriga förutsättningar. Tillsammans skapar vi sedan ett aktivt digitalt event eller hybridmöte med samhörighet, kunskap och inspiration i centrum.

Fredrik Bauer är en verklig mötesnörd med goda kunskaper om effektiva möten och lång erfarenhet som både projektledare och moderator/programledare. Han är initiativtagare till studier om svenskars mötesvanor, författare till boken Mötesräddaren och är uppskattad som föreläsare om effektiva möten.

Fredrik har god kunskap om och förståelse för helheten för ett lyckat och framgångsrikt möte, konferens eller event.

Webinar & konferens med fokus på innehåll

Vad vill ni kommunicera med ert webinar eller konferens? Vad vill ni att deltagarna ska lära sig, känna och ha upplevt när kameran stängs av eller deltagarna går hem?

Fredrik Bauer utgår alltid från innehållet i det ni vill mötas kring. Utifrån det skapar vi ett upplägg som gör ert event till en succé. Inget uppdrag är det andra likt och hur ni vill genomföra ert webinar eller konferens varierar. Baserat på era behov, mål och förutsättningar så får ni det stöd det ni behöver för att lyckas. Kanske räcker det att bara spåna fram lite nya idéer tillsammans – eller kanske vill du att någon annan tar ansvar för hela produktionen?

Hör av dig idag så diskuterar vad ni behöver för att er nästa kick-off, konferens, webinar, kundevent eller hybridmöte ska bli så lyckat och framgångsrikt som ni förväntar er!

Vi har anlitat Fredrik Bauer som projekt-, process och mötesledare i flera sammanhang. Med ett tydligt fokus på syfte och mål ser han till att driva på arbetet i rätt riktning och tempo. Fredrik är noga med detaljer, håller utlovade deadlines och ser hela tiden nya lösningar.

Hampus Rosenqvist, affärsutvecklare TPO