Vill rädda världen från tråkiga möten

På ett informationsmöte fick Fredrik Bauer nog!

Under 90 minuter hände inget som han inte redan visste och det var dessutom riktigt tråkigt.

Fredrik började räkna på kostnaden för arbetstiden för de 50 deltagarna på mötet. Det handlar om stora summar!

Samtidigt fick Fredrik oerhört mycket positiv feedback när han ledde möten, konferenser och workshops.

Där och då sa Fredrik upp sig och jobbar sedan dess mot visionen att rädda världen från trista och ineffektiva möten. 

Egna studier och böcker

Sedan dess har Fredrik initierat flera studier i möteseffektivitet, skrivit två böcker, inspirerat och utbildat inom både offentlig sektor och privat näringsliv. Skrivit artiklar och krönikor, medverkat i poddar och intervjuer och bjussat på mängder av konkreta mötestips.

Digitalt

Under Coronapandemin hamnade allt fokus på digitala möten och därefter även på hybridmöten eller så kallade fygitala möten. Idag jobbar vi med alla typer av möten och vill stärka dig som mötesledare att själv leda effektiva möten med aktiva deltagare. 

Utbildning och coachning

Fredrik Bauer har varit uppskattad som moderator för både digitala och fysiska konferenser, events och kreativa möten. I dag genomför vi framförallt uppdrag för att utbilda och coacha andra till att själva bli trygga som mötesledare.

Nätverk av konsulter

Fredrik Bauer älskar människor och har med åren lärt känna Sveriges bästa mötesexperter, facilitatorer och utbildare. I dag erbjuder Mötesutveckling Sverige därför många olika kompetenser. Du får experten på varje område, beprövade metoder och ett coachande facilitativt förhållningssätt.

Effektiva och hållbara möten

Mötesutveckling Sverige hjälper företag, organisationer och individer att mötas på ett effektivt och hållbart sätt. Genom kunskap, föreläsningar, utbildningar och coaching hjälper vi dig att skapa effektiva möten och utbildningar med aktiva deltagare.

Fredrik Bauer

Fredrik Bauer är en mycket uppskattad coach, utbildare och föreläsare.

Han har initierat flera studier inom möteseffektivitet och är författare till två böcker. Fredrik brinner för att skapa rätt förutsättningar för framtidens möten och lärande.

Fredrik har genomgått flera olika utbildningar i mötesfacilitering och har en fil. mag inom Creative Business Management. Han har även universitetsstudier i pedagogik i bagaget samt en bred karriär inom utbildning, utveckling och projektledning.

Foto på Fredrik

Foton på Fredrik Bauer som får användas fritt i samband med att ni anlitar eller skriver om Fredrik.

Min kontakt med Fredrik och Mötesutveckling är rakt igenom positiv.

Genom ett flexibelt samarbete fick vi ett skräddarsytt upplägg som vi dessutom hade möjlighet att förändra under utbildningens gång.

Att även få uppleva en professionell och engagerad utbildare i arbete var mycket positivt för våra kursdeltagare som själva har utbildarroller inom vår organisation.

Henrik Esting, Svenska Motorsportförbundet