Vill rädda världen från tråkiga möten

Fredrik Bauer tröttnade på tråkiga möten som anställd och startade eget med en vision om att förändra vårt sätt att se på och genomföra möten!

Genom beprövade metoder och ett coachande facilitativt förhållningssätt utbildar Fredrik mötesledare och skapar effektiva möten med aktiva deltagare. Allt speciellt utvecklat för respektive kund med fokus på er affärsnytta, med delaktighet och engagemang i centrum.

Jobbar för effektiva och hållbara möten

Mötesutveckling Sverige AB hjälper företag, organisationer och individer att mötas på ett effektivt och hållbart sätt. Genom inspirationmötesledningmötesdesign och utbildning skapar vi möten och lärande som når uppsatta mål med aktiva deltagare.

Fredrik Bauer

Fredrik Bauer är en mycket uppskattad pedagog, mötesdesigner och mötesledare. Han är författare till boken Mötesräddaren – 28 konkreta metoder som stimulerar hjärnan till effektiva och kreativa möten och brinner för att skapa rätt förutsättningar för framtidens möten och lärande.

Genom företaget Mötesutveckling Sverige AB hjälper Fredrik företag och organisationer att planera och genomföra effektiva möten och utbildningar med fokus på syfte, mål, aktiva deltagare och långsiktiga effekter. Fredrik har en fil. mag inom Creative Business Management och projektorienterat ledarskap och har även universitetsstudier i pedagogik bakom sig.

Foto på Fredrik

Foton på Fredrik Bauer som får användas fritt i samband med att ni anlitar eller skriver om Fredrik.

Fredrik har mycket god förmåga i att guida och processleda grupper. Effektiva möten handlar om människor och hur grupper fungerar, vilket Fredrik har god kunskap om. Vi är mycket nöjda över vårt samarbete och har blivit stärkta i att utveckla våra mötesformer!

Malin Lagervall, planeringschef, Umeå kommun