FÖRELÄSNING: EFFEKTIVA DIGITALA & HYBRIDMÖTEN

Föreläsning om effektiva möten

Häng med på en uppskattad föreläsning om effektiva möten – du får ny inspiration och konkreta tips för fysiska möten, digitala möten och hybridmöten!

Under den här föreläsningen om effektiva möten får du lära dig konkreta metoder och arbetssätt. Fredrik Bauer bjuder på högt tempo och mycket energi i föreläsningen om hur du skapar effektiva möten med extra vikt på hybridmöten och digitala möten. Fokus ligger på hur du på på allvar engagerar och involverar alla deltagare för att möjliggöra möte och utbyte mellan människor.

Målgrupp

Den här föreläsningen passar alla som deltar i möten oavsett om det är fysiska möten, digitala möten eller hybridmöten. Mötesledare, projektledare, chefer och andra tjänstepersoner har extra stor nytta av föreläsningen. 

Digital föreläsning 

Föreläsningen genomförs helt digitalt i Teams, Zoom, Skype eller det mötesverktyg som ni föredrar. Utifrån era behov och förutsättningar anpassar Fredrik upplägg och innehåll. På 30 till 90 minuter får du konkreta tips och metoder, till direkt nytta för effektiva och hjärnsmarta möten!

Ur innehållet:

Hör av dig idag för att säkra datum och få offert

Vem är Fredrik Bauer?

Fredrik Bauer är författare till böckerna Världens bästa möten och Mötesräddaren. Han har initierat flera studier inom möteseffektivitet och är en mycket uppskattad coach, utbildare och föreläsare.

Fredrik har genomgått flera olika utbildningar i mötesfacilitering och har en fil. mag inom Creative Business Management. Han har även universitetsstudier i pedagogik i bagaget samt en bred karriär inom utbildning, utveckling och projektledning.

Högupplösta foton på Fredrik Bauer och mer bakgrundsinformation finns under Om företaget

Fredrik Bauer är otroligt kunnig inom sitt ämnesområde. Han är duktig på att engagera hela publiken digitalt och gav konkreta tips och metoder.

Förutom den digitala föreläsningen så var Fredrik enkel att ha att göra med som leverantör, han kom också med värdefulla tips till oss som arrangör och bidrog i allra högsta grad till en mycket lyckad konferens.

Veronika Törnqvist, Metodicum AB