FÖRELÄSNING: EFFEKTIVA DIGITALA & HYBRIDMÖTEN

Föreläsning om effektiva möten

Häng med på en uppskattad föreläsning om effektiva möten – du får ny inspiration och konkreta tips för fysiska möten, digitala möten och hybridmöten!

Under den här föreläsningen om effektiva möten får du lära dig konkreta metoder och arbetssätt. Fredrik Bauer bjuder på högt tempo och mycket energi i föreläsningen om hur du skapar effektiva möten med extra vikt på hybridmöten och digitala möten. Fokus ligger på hur du på på allvar engagerar och involverar alla deltagare för att möjliggöra möte och utbyte mellan människor.

Målgrupp

Den här föreläsningen passar alla som deltar i möten oavsett om det är fysiska möten, digitala möten eller hybridmöten. Mötesledare, projektledare, chefer och andra tjänstepersoner har extra stor nytta av föreläsningen. 

Digital föreläsning 

Föreläsningen genomförs helt digitalt i Teams, Zoom, Skype eller det mötesverktyg som ni föredrar. Utifrån era behov och förutsättningar anpassar Fredrik upplägg och innehåll. På 30 till 90 minuter får du konkreta tips och metoder, till direkt nytta för effektiva och hjärnsmarta möten!

Ur innehållet:

Hör av dig idag för att säkra datum och få offert

Vem är Fredrik Bauer?

Fredrik Bauer är en verklig mötesnörd! Författare till boken Mötesräddaren – 28 konkreta metoder som stimulerar hjärnan till kreativa och effektiva möten, initiativtagare till den omfattande studien Svenskars möten 2019 – en studie av (o)vanor och (in)effektivitet.

Fredrik hjälper företag, organisationer och individer att mötas på ett effektivt och hållbart sätt. Han är tack vare sin höga kunskapsnivå och medryckande personlighet mycket uppskattad som föreläsare, moderator, mötesdesigner, utbildare och projektledare. Oavsett uppdrag så ligger fokus alltid på syfte, mål, glädje och långsiktiga resultat.

Högupplösta foton på Fredrik Bauer och mer bakgrundsinformation finns under Om företaget

Med en excellent yrkeskunskap och genuint intresse för de mekanismer som styr vårt mötesbeteende levererade Fredrik en coachande föreläsning som gav ny kunskap. Fredrik iscensatte en superproffsig interaktion som också gjorde att vi fick reflektera och ta in kunskap från varandra. Boka Fredrik, och du tjänar mångfalt tillbaka på bättre möten!

Lennart Paulsson, P & P Meetings