Gör dina möten bättre!

Fysiska möten, digitala möten och hybridmöten kräver noggrann planering och en aktiv mötesledare för att bli effektiva. Trots att många vill ha bättre möten kan det vara svårt att förändra organisationens möten.

Vi hjälper dig!

60 % saknar utbildning

Enligt våra studier saknar 60 procent av alla som leder möten utbildning för uppgiften. Att hålla möten som ni har gjort i alla tider kommer ge samma resultat som innan. Många möten har blivit digitala utan att mötesledarna har hängt med. Vill du att er organisation ska präglas av effektiva möten och en bra möteskultur?

Vi hjälper företag, organisationer och individer till effektiva möten med engagerade personer. Genom föreläsningarutbildningar och coachning utmanar och utbildar vi.

Vi kan arbetssätten för möten som är fysiska, digitala och fygitala. Vårt arbete utgår från era förutsättningar och aktuell forskning. Vi utbildar och coachar med konkreta tips för att på allvar bryta mönster och invanda arbetssätt.

Ny inspiration

Vill du ha inspiration och enkla tips för effektiva möten?

Följ Fredrik Bauer på Linkedin för gratis tips och inspiration varje vecka.

Botanisera bland korta filmer med tips för alla typer av möten.

Ladda hem mallar och PDF:er med konkreta tips för effektiva möten utan kostnad.

Utbildare med deltagarens perspektiv i fokus

I våra utbildningar står deltagarna alltid i centrum. Ny kunskap behöver omsättas i praktisk handling för att bli bestående. Därför varvar vi teori och konkreta exempel med praktiska övningar, diskussioner och uppgifter.

Alla våra utbildare har bred erfarenhet från att själv hålla i möten och leda grupper i utveckling som facilitatorer, projektledare, moderatorer.

Det gäller allt från workshops med ett fåtal deltagare till större konferenser. Både digitala events och fysiska möten.

Varje möte och utbildning är unikt och vi anpassar alltid våra arbetssätt utifrån uppdragsgivarens och deltagarnas behov. 

Fredrik är en väldigt duktig workshopledare. Han är väl förberedd, skapar en god stämning, ett kreativt klimat och ser till att nå förväntat resultat. Skulle absolut rekommendera honom!

Sanna Sparr Olivier, Agima Management