Gör dina möten bättre!

Fysiska möten, digitala möten och hybridmöten kräver noggrann planering och en aktiv mötesledare för att bli effektiva. Trots att många vill ha bättre möten kan det vara svårt att förändra organisationens möten.

Vi hjälper dig!

60 % saknar utbildning

Enligt våra studier saknar 60 procent av alla som leder möten utbildning för uppgiften. Att hålla möten som ni har gjort i alla tider kommer ge samma resultat som innan. Många möten har blivit digitala utan att mötesledarna har hängt med. Vill du att er organisation ska präglas av effektiva möten och en bra möteskultur?

Vi hjälper företag, organisationer och individer till effektiva möten med engagerade personer. Genom föreläsningarutbildningar och coachning blir ni utmanade och utvecklade.

Vi kan arbetssätten för möten som är fysiska, digitala och fygitala. Vårt arbete utgår från era förutsättningar och aktuell forskning. Din utbildning och coachning utgår från konkreta tips för att på allvar bryta mönster och invanda arbetssätt.

Ny inspiration

Vill du ha inspiration och enkla tips för effektiva möten?

Följ Fredrik Bauer på Linkedin för gratis tips och inspiration varje vecka.

Botanisera bland korta filmer med tips för alla typer av möten.

Ladda hem mallar och PDF:er med konkreta tips för effektiva möten utan kostnad.

Utbildare med deltagarens perspektiv i fokus

I våra utbildningar står deltagarna alltid i centrum. Ny kunskap behöver omsättas i praktisk handling för att bli bestående. Därför varvar vi teori och konkreta exempel med praktiska övningar, diskussioner och uppgifter.

Alla våra utbildare har bred erfarenhet från att själv hålla i möten och leda grupper i utveckling som facilitatorer, projektledare, moderatorer.

Det gäller allt från workshops med ett fåtal deltagare till större konferenser. Både digitala events och fysiska möten.

Varje möte och utbildning är unikt och vi anpassar alltid våra arbetssätt utifrån uppdragsgivarens och deltagarnas behov. 

Vi anlitade Fredrik och Malin för utbildning i digital facilitering. De är kompetenta och erfarna inom området och jag upplevde att de var genuint intresserade och engagerade för att hjälpa oss att nå våra mål. Det märks att de tycker att detta är roligt och som utbildare är de både inlyssnande och prestigelösa.

Sara Strandberg, Försäkringskassan