Moderator för webinar och konferens

Vill du att ert nästa webinar, konferens eller digitala event ska bli en succé? Anlita Fredrik Bauer som moderator eller programledare!

Oavsett om det gäller ett digitalt event, webinar hybridmöten eller konferens når mötet nya höjder genom en moderator eller programledare som bygger intresse och skapar engagemang. Struktur, engagemang, syfte och mål är alla viktiga byggstenar för Fredrik Bauer.

Programledare som kan webinar och konferens

Ett webinar eller digitalt event kan vara ytterligare ett tråkigt digitalt möte / hybridmöte eller en engagerande och energifylld upplevelse. Välj en programledare som naturligt tittar i kameran, stöttar talare och som samtidigt fungerar som deltagarnas förlängda arm. Fredrik Bauer har goda erfarenheter från både studioproduktioner och digitala konferenser med alla på distans. Anlita en moderator eller programledare som vågar avbryta den som pratar för mycket och som på allvar vill engagera deltagarna.

Moderator som skapar engagemang digitalt och IRL

Genom ett personligt tilltal, träffsäkra övergångar mellan talare och enkla interaktiva övningar uppstår glädje och resultat.

Utifrån mötets syfte är moderatorn deltagarnas förlängda arm. Som moderator håller Fredrik koll på det praktiska, coachar talare för att de ska kunna glänsa med sitt budskap, säkerställer att deltagarna får konkreta svar och kan improvisera utifrån dagsaktuella förutsättningar. Fredrik Bauer är särskilt uppskattad för sin energi, klargörande frågor och sitt sätt att involvera deltagarna.

Exempel: Moderator för webinar och konferens

Fredrik Bauer – moderator och programledare med deltagarens perspektiv

Som programledare för webinarier, moderator för konferenser och facilitator för kreativa workshops har Fredrik bred erfarenhet som mötesledare. Allt från workshops med ett fåtal deltagare till större konferenser. Både digitala events och fysiska möten.

Genom sin erfarenhet som facilitator utgår Fredrik Bauer alltid från deltagarnas perspektiv och hittar sätt att engagera och involvera dem på bästa sätt. Varför är ämnet intressant för deltagarna och vad blir lättare för dem i sitt arbete efter ert webinar, konferens eller digitala event?

Utifrån uppdragsgivarens syfte och mål jobbar Fredrik aktivt för att anpassa sitt arbetssätt utifrån deltagarnas utmaningar och vilka svar de behöver för att hantera dem. Fredriks ambition är alltid att komma bort från breda formuleringar och floskler. Han får medverkande på scen och skärm att bli konkreta på ett personligt och trevligt sätt.

När det oväntade händer

Det går nästan aldrig exakt som planerat och som uppdragsgivare kan det vara tryggt att anlita någon som varit med förr. När det skiter sig behövs förmågan att trolla med knäna. När uppkopplingen går ner för den som ska prata, när presentationer inte går att se, när ljudet fallerar, när strömmen går, när sittplatserna inte räcker i det fysiska rummet eller när någon pratar alldeles för länge… Med kallt sinne och tydligt värdskap löser Fredrik alla problem på bästa sätt utifrån ert syfte och mål med eventet.

Fredrik slog mig med häpnad i sin roll som moderator. Med sina kärnfullt formulerade inhopp som mötes- och samtalsledare lyckades han skapa både värme, energi och ett konstruktivt driv under konferensen. Seriöst och sakligt, men samtidigt med humor och stor närvaro. Mycket imponerande!

David Ståhlberg, digital rådgivare, författare och tidigare chef på Google