Fakta

Effektiva möten – vad krävs?

Vad du kan göra för att ditt nästa möte ska bli effektivt beror bland annat på vilka som är med, hur många ni är och om det är fysiskt, digitalt eller hybrid. Många tror sig veta vad som krävs för att möten ska bli effektiva men lyckas inte i praktiken. De fortsätter att sitta på för långa, tråkiga och ineffektiva möten.

I stället för att tycka och gissa utgår vi från fakta, forskning och egna erfarenheter. På dessa sidor hittar du slutsatser, tips, checklistor och mallar för effektiva möten. Allt är gratis – läs en intressant artikel om möten, lyssna på en intervju om hybridmöten eller ladda ner den senaste mötesrapporten.

Hitta ny inspiration och gör ditt nästa möte både effektivt och roligt!

Få gratis tips på Linkedin

Knyt kontakt med Fredrik Bauer på Linkedin – det ständigt pågående digitala minglet. Här bjuder Fredrik regelbundet på konkreta mötestips på väg mot sin vision att rädda världen från trista och ineffektiva möten.

Läs om och lyssna på effektiva möten

Intervjuer, artiklar, krönikor om möteseffektivitet. Fredrik Bauer skriver själv regelbundet krönikor i olika sammanhang och medverkar i intervjuer kring möten. Läs och lyssna gärna här.

Filmer med inspiration för fantastiska möten

Konkreta, enkla och tydliga tips för engagerande och effektiva möten. Digitala möten, digitala möten och hybridmöten. På Youtube hittar du korta filmer med Fredrik Bauer.

Forskning om möten

Vi genomför regelbundet egna studier av svenskars mötesvanor och möteseffektivitet. Mer information och rapporter för fri nedladdning hittar du här.

Studio med två personer som diskuterar vid ståbord

Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterat på det senaste för effektiva möten – fysiska, digitala och fygitala genom vårt nyhetsbrev som kommer en gång i månaden.

Checklista för effektiva möten skrivs i block

En inspirerande föreläsare som verkligen gjort sin hemläxa och satt sig in i just våra behov.

Föreläsningen innehöll flera ögonöppnare om utmaningarna med hybridmöten och konkreta tips som vi kommer ha stor nytta av framöver.