Ny bok – Världens bästa möten

Ny bok om möteseffektivitet!

I de undersökningar som mötesexperten Fredrik Bauer har genomfört finns en del dyster statistik. Exempelvis är det över hälften av alla människor som lämnar ett möte som inte vet vad de kom fram till. Samtidigt är lösningen ofta förvånansvärt enkel. Det här berättar Fredrik Bauer om i sin nya bok, Världens bästa möten.

Tre tydliga tecken att du sitter på ett dåligt möte

  1. Du vet inte varför ni har mötet, vad ni ska komma fram till eller varför du är med
  2. En person pratar hela tiden
  3. Varken mötesledaren eller deltagarna är engagerade

Fredrik Bauer menar att det finns många sätt att skapa bättre möten.

”Du kommer långt med att ha ett tydligt syfte och att börja och sluta mötet i tid. Kanske låter det som enkla tips, stanna då till och fundera på dina egna möten. Vet du alltid varför du är med på alla möten? Börjar och slutar alla dina möten verkligen i tid?”

Genom konkreta exempel, fakta och aktuell forskning får du i boken Världens bästa möten lära dig verktygen för att skapa effektivare möten, oavsett om det gäller fysiska, digitala eller hybrida sådana.

Mer information och möjlighet till köp