Beställ Mötesräddaren

28 konkreta metoder för att skapa möten med glädje, engagemang och delaktighet

Mötesräddaren är en praktiskt inriktad bok med konkreta metoder för att inleda, genomföra och avsluta möten. Metoderna är enkelt beskrivna och ger dig som håller i olika typer av möten verktyg för att nå era mål genom effektiva möten.

Boken säljs via Adlibris, Bokus och andra sajter med fri frakt och snabb leverans. Vill du köpa fler än fem böcker? Hör av dig för pris och mer information.

Om Mötesräddaren

Det här är boken som räddar dig och Sverige från tråkiga och ineffektiva möten. Många möten tar mer tid och kostar mer pengar än de flesta tror. Författarna menar att alla redan vet att det är viktigt med ett tydligt syfte och mål, det svåra, som mötesledare, är planera och genomföra rätt innehåll och upplägg. Därför får du som läsare konkreta tips och metoder uppdelat i tre olika avsnitt; Uppstart, Idégenerering och beslutsfattande samt Avslut. Genom att använda rätt metoder för respektive del säkerställer du att deltagarna har mycket energi genom hela mötet, konferensen eller utbildningen. Dessutom bjuds du som läsare på tre bonusmetoder som hjälper dig att få igång kreativiteten och avsluta oönskade diskussioner på ett bra sätt.

Boken har ett smidigt format och ringpärm för att du lätt ska kunna ha den med dig och vika upp det avsnitt som hjälper dig bäst vid rätt tillfälle. Metoderna är pedagogiskt beskrivna med tydliga exempel och färgglad layout som förhöjer innehållet.

Författarna Karin Hedén och Fredrik Bauer är uppskattade som utbildare, föreläsare och mötesdesigners. De brinner för att skapa interaktiva möten, konferenser och utbildningar som verkligen skapar effekt, affärsnytta och resultat. I den här boken får du del av deras favoritverktyg och bästa tips för att själv skapa möten med glädje, engagemang och delaktighet.